Asiye Ateş pitbull saldırısı sonrası ilk kez konuştu! Annesinin yanında söyledikleri duygulandırdı - Sayfa 5

Asiye'nin tedavi gördüğü hastane yetkilileri ve ailesiyle görüşen Erdoğan'ın doktorları, ailesinin de isteğiyle Ateş'in tedavisini Türkiye'nin de ilk yüz ve çift kol nakillerini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan üstlenmesini istedi.

521
Asiye Ateş pitbull saldırısı sonrası ilk kez konuştu! Annesinin yanında söyledikleri duygulandırdı - Sayfa 6

Akdeniz Üniversitesi'nde yer ayarlanması üzerine Sağlık Bakanlığı'nın görevlendirdiği hava ambulansıyla Antalya'ya gönderilen minik Asiye, Antalya Akdeniz Üniversitesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

621
Asiye Ateş pitbull saldırısı sonrası ilk kez konuştu! Annesinin yanında söyledikleri duygulandırdı - Sayfa 7

Asiye'nin Antalya'ya gitmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimat verdiğini söyleyen Hastane Başhekimi Dr. Beyhan Tahmazoğlu, "Cumhurbaşkanımız doktorları arayıp bilgi istedi. Hastamızın film ve tahlillerini gönderdik. Sonra ailenin isteğini sordular. Aile de kabul edince Antalya'ya nakli gündeme geldi. Pazartesi günü göndermeyi planlamıştık ama yer ayarlanınca acil gönderildi. Bizdeki normal tedaviler sürdürülecek. Kemik ve kafa derisinde ciddi kayıplar var, onlarla ilgili olarak estetik operasyonlar yapılacak" dedi.

721
Asiye Ateş pitbull saldırısı sonrası ilk kez konuştu! Annesinin yanında söyledikleri duygulandırdı - Sayfa 8

Öte yandan ailenin maddi durumunun yetersizliği nedeniyle devlet imkanlarıyla aileye 5 bin lira yol harçlığı verildiği ve tedavi sürecindeki barınma ve diğer ihtiyaçlarının da devlet tarafından karşılanacağı öğrenildi.

821