Gündem
09 Ağu 2024 08:46 Son Güncelleme: 09 Ağu 2024 08:50

Arsa parasını canlı yayına verecekler!

Borçlarından dolayı mülklerini satışa çıkartan Malatya Yeşilyurt Belediyesi, buradan gelecek parayı canlı yayın ve tanıtıma harcayacak. Belediye, ulusal kanallarda 15’i canlı olmak üzere toplam 30 program satın alacak. Radyolardan bin saniye reklam hizmeti satın alınacak.

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, Yeşilyurt Belediyesi, mülkiyeti belediye ait olan Mollakasım, Duranlar ve Samanköy Mahallelerindeki 106 arsayı ihale yöntemiyle geçtiğimiz günlerde satışını gerçekleştirdi. Borçlarından dolayı 106 arsayı satan belediye, aynı günlerde ‘Tanıtım ve canlı yayın hizmet alım işi’ başlıklı ihalesinin duyurusunu yaptı.

ARSADAN GELEN PARA TELEVİZYONLARA AKACAK

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ‘Tasarruf yapın’ çağrısına rağmen lüksten ve şatafattan ödün vermek istemeyen Yeşilyurt Belediyesi, arsa satışlarından gelen milyonları yerel ve ulusal televizyonlara akıtacak. Yeşilyurt Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ihale şartnamesine göre 51 adet tanıtım filmi yapılacak. İki adet de infografik film, 50 adet de ulusal ve yerel televizyon kanalları için alt bant reklam hazırlanacak.

İSTANBUL’DA BİLE YOK!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nin satın alacağı hizmetleri İstanbul'da bazı ilçeler yapamıyor. İşte yerel ve ulusal televizyonlarda satın alınacak hizmetler; Yerel televizyon kanallarında 50 adet yayın, ulusal televizyon kanallarında 15 canlı yayın, ulusal televizyon kanallarında 15 banttan yayın, 10 adet canlı yayın frekans tahsisi, Ulusal ve yerel radyolarda toplam 1000 saniye reklam, internet siteleri için toplam 400 adet banner hazırlanması - yayınlatılması ve 60 adet konaklama hizmeti satın alınacak. İhale için son teklif 4 Eylül 2024 tarihinde verilecek.