Gündem
08 Ara 2010 11:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:51

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDEKİ KANLI SOYGUN NASIL GERÇEK OLDU?

''Arka Sokaklar''ın senaryosundaki gasp sahnesi Kütahya´da gerçeğe dönüştü.

Kütahya´da dün kiralık bir eve bakmak için giren ve burada ev sahibi kadını bıçaklayarak altınları çalan şahıs, vatandaşların ifadeleri doğrultusunda yakalandı. Zanlının geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Arka Sokaklar" adlı polisiye bir diziden etkilendiği ve buna göre hareket ettiğini iddia ettiği öğrenildi.

EVİNİ KİRACI ARARKEN BIÇAKLANDI

Meydan mahallesi Preveze Sokak'ta kiralık yazısını gören O.Ç. (24), isimli şahıs zile basarak evi görmek istedi. Kapıyı açan ve kiralık daireyi gösteren Fatma Y.nin kolundaki ziynet eşyalarının olduğunu gören O.Ç. (24), zorla altınları almak istedi. Ziynet eşyalarını vermek istemeyen ve yardım isteyen Fatma Y.´yi iki yerinden bıçaklayan O.Ç. (24), altınları da alarak kaçmaya başladı. Fatma Y.´nin çığlıklarını duyan mahalle sakinleri ise eve geldiğinde Fatma Y.´nin kanlar içinde yerde yattığını görerek polise haber verdi. 112 Acil Servis ekiplerince Evliya Çelebi Devlet Hastanesine kaldırılan ve karın boşluklarına iki bıçak darbesi aldığı belirlenen Fatma Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. O.Ç ise vatandaşların ifadeleri doğrultusunda polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

DİZİDEKİ SENARYO

Fatma Y.´yi iki yerinden bıçaklayan ve daha sonra altınları alarak kaçan O.Ç polis tarafından yakalanırken, O.Ç´nin "Arka Sokaklar" adlı bir dizinin senaryosundan etkilendiği öğrenildi. Dizide Kiralık daireye bakma bahanesi ile girip ev sahibinin altınlarının çalındığı ve zanlının kaçtığı görülürken, O.Ç´ninde dizideki senaryoyu aynen uyguladığı öğrenildi. Fatma Y.´yi bıçaklayan O.Ç´nin geçtiğimiz günlerde bir çocuğunun olduğu ve maddi açıdan zor durumda olduğu öğrenildi.

ETİKETLER
#arka sokaklar