Magazin
10 Eki 2011 11:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:53

ARIM BALIM PETEĞİM'DE BÜYÜK TARTIŞMA!

Arım Balım Peteğim'in bugünkü programında konuklar arasında büyük tartışma yaşandı.

Program konuklarından Semiha Yankı erkeklerin tesettürlü kadınlara laf attığına tanık olduğunu söyledi.

Programın diğer konuğu yaşar Alptekin ise erkeklerin tesettürlü kadınlara laf atmasının söz konusu olamayacağını söyledi.

Konu daha bayanların giyim kuşamına ve dekolteye geldi. Semiha Yankı’’nın erkeklerin kadınlara bakmasında suçu kadınlara atmasına karşı çıkan haber spikeri Gökhan Taşkın, Semiha Yankı’’nın açıklamalarında erkek düşmanlı olduğunu söyledi.

Ardından Yaşar Alptekin, ’’Siz bizim sakalımıza, biz de sizin çatalınıza bakmayacağız’’ dedi..

Semiha Yankı, Yaşar Alptekin’in mini etek giyen kadınlara teşhirci demesine büyük tepki gösterdi.

Haber spikeri Gökhan Taşkın ise sorunun kapanıp açılmak olmadığını, Nişantaşı’nda mini etek giyen bir kadının hiç dikkat çekmediğini ancak aynı kadının Kasımpaşa’da mini etek giymesi halinde rahatsızlık olabileceğini söyledi. Taşkın, Türkiye’nin iki farklı profili olduğunun kabul edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu arada seyircilerden birisi Yaşar Alptekin’e ‘siz de magazin programlarından çıkmıyordunuz’ diye çıkıştı.

Yaşar Alptekin de stüdyo konuğuna Necip Fazıl’ın ‘Ben geçmişimi çöpe attım, çöpü karıştıran kedi-köpektir’ sözleriyle yanıt verdi..

Haber spikeri Gökhan Taşkın, Türkiye’de her şeyin görüntüden ibaret olduğunu ancak hacı hoca diye ortalıkta gezen sakallı adamların 14 yaşındaki kızlara tecavüz ettiği zamanlar olduğunu söyledi..