Arda Güler, dünya futboluna damga vurdu! Fenerbahçeli 17 yaşındaki Arda yıldızları yıktı geçti

'Ben teknik direktör olsam' diyenlerin oynadığı dünyaca ünlü menajerlik oyunu Football Manager serisinin 2023 versiyonu, kasım ayında yayınlandı. Türkiye liglerinin de yer aldığı oyunda Arda Güler, Fenerbahçe taraftarlarını gururlandırdı. Oyunun bu seneki versiyonundaki profiliyle dikkatleri üzerine toplayan Güler, en iyi 10 genç oyuncu arasında yer aldı. 17 yaşındaki futbolcunun sıralamadaki yeri ise herkesin ilgisini çekti.

Arda Güler, dünya futboluna damga vurdu! Fenerbahçeli 17 yaşındaki Arda yıldızları yıktı geçti - Sayfa 1


Dünyadaki futbolseverlerin büyük bir zevkle oynadığı menajerlik oyunu Football Manager 2023, kasım ayında yayınlanmıştı. Geçmişten günümüze efsaneleşmiş olan oyunun sevenleri, ilk olarak favori takımlarında yer alan oyuncularının profillerine göz attı. Türkiye'de bulunan liglerdeki ekiplerin de yer aldığı oyunda Fenerbahçeli taraftarların en çok merak ettiği isim Arda Güler olmuştu.

115
Arda Güler, dünya futboluna damga vurdu! Fenerbahçeli 17 yaşındaki Arda yıldızları yıktı geçti - Sayfa 2

ARDA GÜLER DÜNYAYA DAMGA VURDU

Football Manager'de yer alan değerlere göre her sene 21 yaş altındaki en iyi genç oyuncular, yaşlarına ve potansiyellerine göre bir reyting puanı alıyor ve bu genç futbolculara 'wonderkid' adı veriliyor. En iyi 10 wonderkidi listesine Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler damga vurdu.

215
Arda Güler, dünya futboluna damga vurdu! Fenerbahçeli 17 yaşındaki Arda yıldızları yıktı geçti - Sayfa 3

İKİNCİ SIRADA YER ALDI
Güler, Real Madrid'in 35 milyon euro bonservis bedeliyle Palmeiras'tan kadrosuna kattığı Endrick'in arkasında 2. sırada yer aldı.

315
Arda Güler, dünya futboluna damga vurdu! Fenerbahçeli 17 yaşındaki Arda yıldızları yıktı geçti - Sayfa 4

10: ANSU FATI
19 yaşında - 90 puan - Barcelona

415