Apple, WhatsApp'ı çok kızdırdı! İPhone 6'nın hangi özelliği tepki aldı? - Sayfa 6

HOMEKIT Homekit uygulaması ise eviniz için vazgeçilmez bir asistan olacak. Bu uygulama evinizde telefona entegre tüm cihazları kontrol edebileceksiniz. Örneğin ışıkları telefondan gönderdiğiniz komutla açıp kapayabilecek, klimanın derecesini ayarlayabilecek, garaj kapısını açıp kapayabileceksiniz. Apple, bu uygulama için teknoloji devi Philips ile anlaştı.

610
Apple, WhatsApp'ı çok kızdırdı! İPhone 6'nın hangi özelliği tepki aldı? - Sayfa 7

MESAJLAŞMA IOS8 ile gelen en büyük yeniliklerden biri ise mesajlaşma. Mesaj bildirim ekranı geliştirilirken artık mesajlara daha çabuk cevap vermek de mümkün. Grup mesajlarına isim verilebilirken istenmeyen mesaj bildirimleri engellenebilecek.

710
Apple, WhatsApp'ı çok kızdırdı! İPhone 6'nın hangi özelliği tepki aldı? - Sayfa 8

WHATSAPP ÇOK KIZDI Yeni eklenen mesajlaşma özelliklerinin WhatsApp uygulamasında var olması, şirketin CEO’su Jan Koum’u kızdırdı. Koum konuyla ilgili olarak tepkisini sosyal medyada dile getirdi. Koum, Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “Apple’ın WhatsApp’in birçok özelliğini ödünç aldığını görüyorum” dedi.

810
Apple, WhatsApp'ı çok kızdırdı! İPhone 6'nın hangi özelliği tepki aldı? - Sayfa 9

Artık Apple kullanıcıları iMessage kapsamında ses, görüntü ve lokasyon paylaşımı da yapabiliyor. WhatsApp kullanıcıları uzun zamandır bu özellikleri kullanabiliyor.

910