Gündem
13 Eyl 2024 14:49 Son Güncelleme: 13 Eyl 2024 17:29

Antalya'da 'bodyguard' dehşeti! Boşanma aşamasındaki eşini 5 el ateş edip öldürdü

Antalya’da hakkında uzaklaştırma kararı olan Savaş Temirhanoğulları, 17 yıllık eşi Fadim Temirhanoğulları'nı gizlice girdiği evde öldürdü. Annesinin kanlar içindeki cansız bedeniyle karşılaşan genç kız, cinayette site çalışanlarının parmağı olduğuna işaret etti.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Hurma Mahallesi 242 sokakta bulunan Atapark Sitesi'nde yönetici olan güzellik uzmanı Fadim Temirhanoğulları kendisine şiddet uygulayan ve bir gece kulübünde bodyguard olan eşi Savaş Temurhanoğulları'ndan şikayetçi oldu. Bunun üzerine savcılık, 3 ay uzaklaştırma kararı verdi. Bu karar ardından Fadim Temirhanoğulları evin anahtarlarını değiştirip, boşanma davası açtı.

GECE GİZLİCE EVE GİRİP VAHŞETİ YAŞATTI

Savaş Temirhanoğulları gece 04.00 sularında siteye geldi. Anahtarı değiştirilen dairenin yeni anahtarını site çalışanlarından aldığı iddia edilen şahıs, 7 yıllık eşini öldürdü. Sabah okula gitmek için uyanan kızı annesine bakmak için odaya girince kanlar içindeki bedeniyle karşılaştı.

SAVCIYA GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI

Fadim Temirhanoğulları'nının kızı İ.T. olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısına, "Babamın 3 ay uzaklaştırması vardı. Biz evin anahtarını değiştirdik. Girmesi imkansız. Anahtarı sitedeki görevlilerden birinden almalı. Onun burada adamları var. Anahtarı babama kim verdiyse onu bulun" diye konuştu.

KORKUTELİ'DE YAKALANDI

Yaşanan korkunç cinayetin zanlısı Savaş Temirhanoğulları Korkuteli'ne giderken yakalandı. Emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs, ilk ifadesinde pes dedirten bir savunmada bulundu.

Şahıs, emniyette verdiği ifadesinde karısının kendisini aldattığını iddia ederek, "Tüm bunlara rağmen onu affetmeyi düşünüyordum. Olay günü eve gidip, kapıyı çaldım. Eşim kapıyı açtı, konuşurken bana hakaret etti. Ben de evde bulunan silahı alarak ateş ettim. Ondan sonra da olay yerinden kaçtım" dedi.