Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 6

İKİ YOL SUNDU

Pitt ile anlaşmaya varmak için iki yol sunan Jolie, hayatının bu zor dönemini geride bırakmak için şaraphanesinin satışının yapabileceğini söyledi. Alternatif çözüm yolu olarak ise kendi hisselerini satmayı önerdi.

614
Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 7

BBC'nin haberine göre; Ailenin Fransa'dan Los Angeles'a seyahati sırasında gerçekleştiği belirtilen olayda Angelina Jolie, Pitt'in kendisini kafasından tutarak sarstığını, bir çocuğunu boğazladığını ve diğerinin suratına vurduğunu savunmuştu.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Pitt'in, olayda sözlü şiddet de uyguladığı ve aile bireylerinin üzerine alkol döktüğü de iddia edilirken, Brad Pitt ise suçlamaları reddetmişti.

714
Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 8

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Jolie'nin 14 Eylül 2016'da gerçekleştiğini iddia ettiği taciz olayı, boşanma için mahkemeye daha önceden verilen belgelerde de yer alıyordu. Ancak oyuncunun avukatları tarafından geçtiğimiz haftalarda yeniden mahkemeye sunulan belgelerde olayın detaylarına yer verilmişti.

814
Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 9

Söz konusu dava, çiftin Fransa'nın güneyinde birlikte almış oldukları bağ ve Şato Miraval üzerinden sürmüştü. Pitt, Jolie'yi bağdaki hisselerini kendisinden habersiz satmakla suçlamıştı.

Pitt, eski eşiyle, birbirinden izin almadan hisselerini satmamak üzere anlaşma yaptıklarını söylemişti. Jolie ise bunun karşılığında Pitt'i, kendi hisselerini satın alma müzakerelerini sonlandırmakla suçlamıştı.

Angelina Jolie, kendi hissesini bir Rus oligarka ait bir içki şirketine satmıştı.

914