Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 4

"BURASI AİLEMİZİ BİTİREN YER"

Jolie, ayrıca eski eşi Pitt'in alkol bağımlılığına göndermede bulunarak "Ama burası aynı zamanda ailemizi ve alkol etrafında dönen işimizi bitiren yer oldu" ifadelerini kullandı.

414
Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 5

"BENİ BURADA İSTEMEDİĞİNİ BİLİYORUM"

Angelina Jolie'nin duygusal bir dilde yazdığı mailde "Bu mekanın bizi bir arada tutan ve bize huzur veren bir ev olacağını ummuştum. Şimdi beni burada istemediğini ve bu maili aldığında çok memnun olacağını biliyorum" diye devam ediyor.

47 yaşındaki Jolie, kendisinin onayı dışında harcamalar olduğunu belirtirken fikrinin alınmamasından ötürü kalbinin kırıldığını dile getirdi. Oyuncu, "alkolik tavırların ailesini derinden yaraladığını" vurguladı.

514
Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 6

İKİ YOL SUNDU

Pitt ile anlaşmaya varmak için iki yol sunan Jolie, hayatının bu zor dönemini geride bırakmak için şaraphanesinin satışının yapabileceğini söyledi. Alternatif çözüm yolu olarak ise kendi hisselerini satmayı önerdi.

614
Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 7

BBC'nin haberine göre; Ailenin Fransa'dan Los Angeles'a seyahati sırasında gerçekleştiği belirtilen olayda Angelina Jolie, Pitt'in kendisini kafasından tutarak sarstığını, bir çocuğunu boğazladığını ve diğerinin suratına vurduğunu savunmuştu.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Pitt'in, olayda sözlü şiddet de uyguladığı ve aile bireylerinin üzerine alkol döktüğü de iddia edilirken, Brad Pitt ise suçlamaları reddetmişti.

714