Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 10

UÇAK YOLCULUĞUNDA NELER OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR?

Mahkemeye sunulan belgelerde, Pitt'in söz konusu yolculuk sırasında, o dönemde yaşları 8 ile 15 arasında değişen altı çocuklarına kötü davrandığı, Jolie'ye de "çocuklara fazla müsamahakar" olduğu gerekçesiyle bağırdığı ifade edilmişti.

Uçak havalandıktan kısa bir süre sonra Brad Pitt'in Angelina Jolie'yi uçağın banyosuna götürerek, burada kafasından tutup sarstığı ve daha sonra omuzlarından banyo duvarına doğru iterek sarsmaya devam ettiği iddia edilmişti.

1014
Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 11

"ÇOCUĞUNUN ÜZERİNE ATLADI!"

Belgelerde, "Pitt, daha sonra uçağın tavanını defalarca yumrukladı. Çocuklardan biri sözlü olarak müdahale edince Brad Pitt, onun üzerine atladı. Jolie ise onu durdurmak için Pitt'i arkadan yakaladı. Brad Pitt kendisini kurtarmak için geri geri uçak koltuklarına doğru gitti ve bu sırada Jolie, sırtından ve dirseğinden yaralandı" ifadelerine yer verilmişti.

1114
Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 12

Mahkemeye sunulan belgelerde şu detaylar da yer almıştı: "Çocuklar gelip, birbirlerini korumaya çalıştı. Pitt, bir çocuğunu boğazladı, diğerinin ise suratına vurdu. Yolculuğun geri kalanında Jolie ve çocuklar hareket etmeden, sessizce oturmak zorunda kaldı. Brad Pitt, sürekli uçağın arkasından ön tarafa gelerek aileye bağırdı ve küfretti. Bir noktada Jolie'nin ve çocukların üzerine içki döktü."

1214
Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e attığı mail ortaya çıktı: Beni burada istemediğini biliyorum - Sayfa 13

Olay Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından 2016'da soruşturulmuş ancak Pitt'e hukuki bir suçlama yöneltilmesi gerekmediği sonucuna ulaşılmıştı.

1314