Polemik & Kulis
01 Eyl 2024 11:47 Son Güncelleme: 01 Eyl 2024 11:47

Ana Haber ünlü isme emanet!

Yeni yayın dönemi öncesi bir transfer haberi de Kanal 3’ten geldi. Kanal, ana haber için ünlü ekran yüzü ile anlaştı.

Ekranlara dönme kararı veren Doğan’ın yeni adresi Kanal 3 Ana Haber oldu.

“Medyada Yeni Güç” sloganıyla yayın yapan Kanal 3 televizyonu transferlerine bir yenisini daha ekledi. MedyaRadar’ın özel haberine göre Kanal 3 Ana Haber Ebru Doğan’a emanet edildi. Başarılı ekran yüzü, 2 Eylül Pazartesi gününden itibaren Kanal 3 Ana Haber’le ekranlarda olacak.

Uzun yıllar 24 TV’de muhabirlik ve moderatörlük yapan Doğan, bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. Ünlü ekran yüzü, Bengü Türk’te spikerlik ve program sunuculuğunun ardından milletvekili danışmanlığı yaptı. Şimdi ise yeniden ekranlara döndü.

EBRU DOĞAN KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan ünlü sunucu, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik mezunu. Halkla İlişkiler alanında sektöre giriş yapan Ebru Doğan, muhabirliğe Amerika Birleşik Devletleri’nin New York şehrinde başladı. Türkiye’ye döndükten sonra 24 TV’de çalışmaya başlayan Doğan, uzun süre Cumhurbaşkanlığı Muhabirliği yaptı, ardından moderatörlüğe yükseldi. Bengü Türk’te haber spikerliği ve program sunuculuğu yapan başarılı ekran yüzü, milletvekili danışmanlığının ardından ekranlara döndü. Ebru Doğan 2 Eylül Pazartesi gününden itibaren 18.30’da Kanal 3 Ana Haber’le izleyicinin karşısına çıkacak.