YILIN GÜLDÜRÜSÜ SEVME YANARSIN SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU!

Charles Dyer'in Taşralı oyunundan esinlenerek sahneye konulan Sevme Yanarsın tiyatro seyircisiyle buluştu

Charles Dyer’in “Taşralı” oyunundan esinlenerek sahneye konulan “Sevme Yanarsın” Mart ayı itibariyle tiyatro seyircisiyle buluştu. Onur Şenay, Leyla Bilginel ve Genco Çağlar’ın sahnelediği oyunun afiş fotoğraflarını ise Mehmet Turgut çekti.

Aşk üzerine bir taşlama

İstediğimiz şeyi almak için neler yaparız?

Göze aldığımız risk, kazanacağımız başarıyla doğru orantılı mıdır?

Hayatta en çok değer verdiğimiz şey uğruna ne kadar ileri gidebiliriz?

Aşk hep beklendiği gibi mi sonuçlanır?

Bazen bir eve yabancılık çeker hemen terk etmek istersiniz, bazen de kalmak için bahaneler üretirsiniz. Bu ev iki gruba da girmiyor. Birbirini tanımayan iki insan farklı amaçlarla eve giriyor. Sonrası bildiğiniz gibi... Daha iyi biri gibi görünmek için söylenen ufak yalanlar, anlaşmazlıklar ve bol kahkaha... İlişkilerin nasıl temellenip nerede tıkandığını en iyi anlatan şey ilk karşılaşmalardır aslında. Ve sonrasında gelen itiraflar..

"Sevme Yanarsın" 13 Nisan Cumartesi akşamı 20:30’da Şişli Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda...

*Charles Dyer’ın Taşralı isimli oyunundan esinlenerek,

Uyarlayan : Özdemir Çiftçioğlu

Yöneten: Özdemir Çiftçioğlu

Dekor: Matrak Sanat

Reji Asistanı: Ümran Kio

Işık: Ferhat Pakdemir

Afiş Tasarım: Mehmet Turgut

Oynayanlar: Onur Şenay, Leyla Bilginel, Genco Çağlar

Tiyatro ŞenAy hakkında…

Onur Şenay’ın sahibi olduğu Tiyatro ŞenAy, Levent Can, Deniz Akkaya, Murat Şenol ve Onur Şenay’ın oynadığı ‘Sadece Arkadaşız’ adlı oyunla perdelerini 2008 yılında açtı. 2010-2011 tiyatro sezonunda ise Cemal Hünal, Akasya Asıltürkmen – Aslı Şahin ve Onur Şenay, ‘Aşk Kokusu’nu sahneledi. Geçen sezon ise Onur Şenay, Arzu Yanardağ, Aslı Şahin ve Mehmet Esen ‘Kim Kime Dum Duma’ ile tiyatro severlerle buluştu.

Türkiye’nin en iyi tiyatrolarından birinde tiyatro hayatına başlayan Onur Şenay, 16 yıllık tiyatro hayatının sonunda Tiyatro ŞenAy’ı kurdu. Eğlenmeyi, eğlendirmeyi, düşündürmeyi, tartışmayı amaç edinen Tiyatro ŞenAy, oyuncularıyla, yönetmeniyle ve tüm ekibiyle siz tiyatro izleyicilerine hayat ile ilgili tüm dertlerini sahneledikleri oyunlar ile anlatacaklar. Geçtiğimiz sezonları başarıyla geçiren Tiyatro ŞenAy ekibi, 2013 tiyatro sezonunda da izleyicilerini, tiyatrolarından mutlu göndermeyi amaçlıyorlar.