Yılın aşkı çevirmeye takıldı! Ünlü isimler birlikte mi?

Magazin dünyası bu iddiayı konuşuyor. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin dünyası yılın ilk aşk bombasını konuşuyor. İddialara göre güzel oyuncu Sinem Kobal, Türk sinemasının yakışıklı karakter oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ile aşk yaşıyor.

Yılın aşk bombası! Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın aşk yaşadığı iddia edildi. Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile aşk hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Sinem Kobal'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

POLİS ÇEVİRMESİNDE YAKALANDILAR
Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın Bergüzar Korel’in 18 Aralık’ta verdiği erken yılbaşı partisinde yakınlaştığı iddiası, dün sabaha karşı Habertürk'ün görüntülediği olayla yeniden gündeme geldi.

İkili, 04.00 sularında, Zincirlikuyu’da trafik ekiplerinin yaptığı çevirmeye takıldı. Direksiyonda Kobal’ın bulunduğu, başka bir aracı uygunsuz şekilde sollaması nedeniyle aracın ekipler tarafından durdurulduğu ortaya çıktı.

Kobal, kontroller sırasında flaşlar patlayınca şu açıklamaya yaptı: “Olgun Şimşek’in eşi erken doğum riskiyle hasteneye kaldırıldı. Haberi alınca hastaneye gittim. Burçin (Terzioğlu) ve Kenan da (İmirzalioğlu) oradaydı. Otomobilleri olmadığı için onları evlerine bırakıyorum. Polis çevirmesinden önce Burçin’i bırakmıştım zaten.”



Nişanlısı Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra 10 ay oyuncu İbrahim Çelikkol'la aşk yaşayan Kobal'ın adı son olarak Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile anılmıştı.

GİZLİCE BULUŞUYORLAR

İkilinin yaklaşık bir buçuk aydır İmirzalıoğlu'nun ağabeyinin Anadolu yakasındaki evinde gizlice görüştükleri konuşuluyor.

Kobal'ın yakın çevresine, "Aradığım gerçek aşkı Kenan'da buldum" dediği söyleniyor.