Yiğit Bulut'un ’’transfer Atağına’’ İlginç Tepki; Ayranı Yok İçmeye...

KESKİN KALEM keskinkalem@medyaradar.com
İktidara kayıtsız şartsız desteğiyle bilinen Star Gazetesi ve haber kanalı 24’te mali kriz her geçen gün biraz daha derinleşirken, kanalın başına getirilen Yiğit Bulut’un “transfer atağına” kalkışması, çalışanlar arasında esprilere konu olmaya başladı.
Bulut’un; bir yandan “parasızlık ve tasarruf” gerekçesiyle bütün dış yapım programları kaldırırken, diğer yandan da eski kanalı Habertürk’ün ekran yüzlerini büyük paralar karşılığı transfer etmeye soyunması, “Jöleli arkadaş ne yaptığını ve nasıl bir yerde olduğunu bilmiyor” yorumlarına yol açtı.
Uzun bir süreden beri olduğu gibi bu ay da maaşlarının hâlâ banka hesaplarına yatırılmadığını belirten Star ve 24 çalışanları, Bulut’un bu “hesapsız” harcama girişimlerine büyük tepki gösteriyor.

“Biz maaşımızı bile alamıyoruz. Gerekçe olarak ekonomik sıkıntı gösteriliyor. Evimizi geçindiremeyecek hale geldik. Kurda kuşa borçlandık. Yıllardır tek kuruş zam almadık. Tüm bunlara rağmen yeni Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, kanala transfer çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Habertürk’ten iki muhabir alındı; şimdi de ekran yüzlerinin peşinde koşuyor… Buna ‘Ayranı yok içmeye taht-ı revanla gider gezmeye (!)’ denir. Yiğit Bulut, onca transfer parasını nereden buluyor, doğrusu anlamıyoruz” diyen çalışanlar, her fırsatta huzursuzluklarını belli etmekten de kaçınmıyor.

Tüm yazılarını göster