YENİ YILDA RENKLİ ANILARINIZI ÖLÜMSÜZLEŞTİRİN!

Yeni yılda sevdiklerinizle birlikte yaşadığınız anları ölümsüzleştirmek istemez misiniz?

Yeni yılda sevdiklerinizle birlikte yaşadığınız anları ölümsüzleştirmek istemez misiniz? O zaman yeni bir yıla girerken kendinizi Samsung Galaxy GC100 alarak ödüllendirin. Daha Önceki Fotoğraf Makinelerini Unutun! Samsung Galaxy GC100 Fotoğraf Makinesi Bir Fotoğraf Makinesinden Çok Daha Fazlası.








Samsung Galaxy GC100 size bir fotoğraf makinesinden çok daha fazlasını sunuyor. Sahip olduğu özellikler 2013 yılına girerken teknolojide geride kalmak istemeyenlerin iştahını kabartacak cinsten. Peki, Samsung Galaxy GC100 kullanıcılara hangi yenilikleri sunuyor? Fotoğraflarınızı Anında Sevdiklerinizle Paylaşın Samsung Galaxy GC100 ile 3G bağlantısı kurabilirsiniz. Dünyadaki ilk 3G bağlantı desteği sunan kamera olan Samsung Galaxy GC100 ile internete bağlanabilir, internet üzerinde yükleme yapabilir hatta favori fotoğraf ve videolarınızı sosyal ağ hesaplarınızdan sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.




Hemen Büyük Ekranda Fotoğraf Keyfini Yaşayın! Samsung Galaxy GC100’ün 4,8 inçlik HD dokunmatik ekranıyla çektiğiniz fotoğrafların mükemmel renklerini görün. Ayrıca HD kalitesindeki filmleri fotoğraf makinenizden izlemek artık imkansız değil. Gittiğiniz her yerde fotoğraflarınızı ve videolarınızı büyük ve dokunmatik bir ekrandan görüntülemek sizce de hoş olmaz mı? Yakın Takip Samsung Galaxy GC100, 21x süper yakınlaştırma özelliğiyle size uzaktaki nesneleri bile yanı başınızdaymış gibi yakalama şansı sunuyor. Üstelik cam gibi görüntü netliğiyle.



Profesyoneller Gibi Profesyonel çekimler yapmak için on binlerce dolarlık kamera sahibi olmanıza gerek yok. Samsung Galaxy GC100 size bu fırsatı sunuyor. Özel modlarıyla mükemmel kaliteli çekim deneyimi sizleri bekliyor. Samsung Galaxy GC100 sahibiyseniz artık profesyonel fotoğraflar çekmenizin önünde hiçbir engel yok. Yılbaşında renkli anlarınızı ölümsüzleştirmek için “HEMEN” Samsung Galaxy GC100’e “bidolumagaza.com’un YILBAŞINA ÖZEL” fiyatıyla sahip olabilirsiniz.