YENİ ŞAFAK ''KATİL SİZSİNİZ'' MANŞETİ İÇİN TEHDİT EDİLDİKLERİNİ İDDİA ETTİ!

Yeni Şafak Gazetesi'nin doz aşımına uğramış dünkü manşeti tehdit telefonları getirdi. Medyadan da gazeteye tepki yağdı.

Yeni Şafak Gazetesi dün attığı KATİL SİZSİNİZ manşeti ile Hürriyet’in Ahmet Kaya için attığı VAY ŞEREFSİZ manşetini anımsatmıştı. Yeni Şafak ile BDP arasında patlayan manşetlik savaş bugün de devam etti. Her iki tarafta tehdit edildiğini savunuyor.

Yeni Şafak’ın BDP’lilere yönelik doz aşımına uğramış manşetine BDP dün yazılı bir açıklama ile sert tepki vermişti. Yazılı açıklamada: "Yeni Şafak’ın manşeti ile hedef gösterildik, BDP’lilere yönelik saldırı olursa sorumlusu Akp ve Yeni Şafak"denilmişti.

AYRIYSANIZ AYRI DURUN

KATİL SİZSİNİZ manşetini savunmaya devam eden Yeni Şafak bugün BDP’ye yönelik ikinci bir manşet daha attı. Bu kez BDP’liler için AYRIYSANIZ, AYRI DURUN başlığı atıldı.

Katil Sizsiniz manşetini savunan Yeni Şafak’ın bu manşetini, görüşlerine başvurduğu Avni Özgürel, Emre Uslu ve Önder Aytaç’a yüklemesi ilginç oldu. Manşet haber şu yorumla sunulmuş.
-BDP’lilere cevap uzman ve aydınlardan geldi: "Madem öyle, ayrı durun"

BİZ DE TEHDİT EDİLİYORUZ

Yeni Şafak, BDP’yi hedef haline getirdiği KATİL SİZSİNİZ manşetinden sonra "üste çıkmak" için ilginç bir yol izliyor. Bugün manşetin içine gömülen haberde BDP’liler ve PKK’lılar tarafından tehdit edildikleri iddiası yer alıyor.

Yeni Şafak iç sayfada büyüttüğü haberde şu iddialarda bulundu:

BDP, terörle arasına mesafe koymadığı gerçeğini ortaya koyan haberin ardından Yeni Şafak’ı telefon yağmuruna tuttu. Organize olduğu anlaşılan telefonlarda isimsiz BDP’li ve PKK’lılar gazetemizin yönetici ve çalışanlarına tehditler savurdu. BDP’li ve PKK’lılar, "Sabah arabanızı çalıştırırken dikkatli olun", "Ayağınızı denk alın", "Sizin eviniz, eşiniz yok mu, yaptığınız işlere dikkat edin, kim vurduya gidersiniz" gibi tehditler savurdu. İsimsiz telefonlar açan BDP’liler küfürler yağdırdıkları konuşmalarında "Siz Müslüman değilsiniz", "Orda çalışanların hiçbir Müslüman değil" şeklinde hakaret dolu ifadeler kullandı. "


MAZİDEKİ YENİ ŞAFAK

Bugünlerde BDP ile kanlı bıçaklı olan Yeni Şafak’ın mazisinden bir AÇILIM HATIRASI...

Sanırız, Yeni Şafak için yapılan "Başbakan’ın güdümlü füzesi" yorumu pek de haksız değil.
Tıpkı "Başbakan’a yaranma işini çok abartıyorlar" yorumları gibi.