VAROL ERSOY

varol.ersoy@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Yapıcıoğlu’nun önerisi ve medyanın yaklaşımı! Medyaradar yazarı Varol Ersoy, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Anayasanın dördüncü maddesinin değiştirilmesi yolundaki tartışma yaratan sözlerini mercek altına aldı.
Masa başı gazetecilerine ders veren muhabir! Bilirsiniz; Türkiye’de hiçbir başarı cezasız bırakılmaz; o da başarılı yayınlardan sonra bir çok kez fiziksel saldırıya uğradı, ölüm tehditleri aldı. Şimdi de Narin Güran’ın bir yakını tarafından “Aslında seni öldürmemiz gerekiyor ama…” diye ölümle tehdit edildi. Özgeçmişinden rahatsız olan TV yorumcusu kim? Bu arkadaş, kendi geçmişinden utanıyor! Bu yüzden kendi hayatının en önemli bilgisine özgeçmişinde yer vermiyor. Bu bilgiye yer veren, özgeçmişini yayınlayan sitelerden de ricacı olup, o kısmı çıkarttırıyor!
Devlet Murat Ağırel’e neden sahip çıkmıyor? Korkarım ki Murat’ı göz göre göre katledecekler. Pis işlerle uğraşan herkesin foyasını meydana çıkaran bu genç gazeteciyi susturacaklar. RTÜK Başkanı Şahin’in dramatik paradoksu Mahkeme mi kurdun ki; neyin hakaret olduğuna, neyin olmadığına karar verme hakkını ve haddini kendinde görüyorsun? Meclis’teki 19 yasa önerisi de mi dezenformasyon? Medyaradar yazarı Varol Ersoy, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeşil pasaporta yeni meslek gruplarının dahil edilmeyeceğine dair yaptığı açıklamayı eleştirdi. Reha Muhtar, kendi haberini nasıl verirdi? Reha Muhtar, Show TV’de yayınlanan haber bültenini kelimenin tam anlamıyla “show”a çevirmişti. Uzun boylu ya da cüce muhabirleri olay yerine gönderir, haberlerin içine ne yapar eder “komik videolar” yerleştirirdi. Karar yazarları ne yapacaklarını şaşırdı “Çağdaş, muhâfazakâr ve Müslüman bir çizgide yayım yapan Türkçe günlük gazete” olma iddiasındaki Karar, bugünlerde büyük bir “boşluk” yaşıyor. Medyanın en sevilmeyen iki aktörü aynı hikayede… CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gazeteci Fatih Altaylı'ya verdiği zehir zemberek yanıt medya ve siyaset gündemine bomba gibi düştü. Medyaradar’ı ‘Medyapaşa’ yapmak mı istiyorsunuz? Bir ülkede “kartvizit”, yasa kitapçığını yenerse; hukukun üstünlüğü, yerini “iktidar sahiplerinin üstünlüğü”ne bırakır. Bizi kapatan hakim beye son derece basit bir soru sormak istiyorum. ‘Yalancı, onur düşmanı bir ahlaksız’dan yanıt! MedyaRadar yazarı Varol Ersoy, Demirören Medya Grubu'nun ABD Kongresi'ne hitap eden İsrail Başbakanı Netanyahu’nun konuşmasına CNN Türk’te geniş yer verilmesini eleştirdiği yazısı için erişim engeli kararı aldırtmasını köşesine taşıdı. CNN Türk, neden çocuk katilinin borazanı oldu? Medyaradar yazarı Varol Ersoy, "ABD Kongresi’ne hitap eden İsrail Başbakanı’nın sesini bir tek onlar kısmadı!" diyerek CNN Türk'e sert eleştiriler yöneltti. Bahçeli’ye açık çağrı: O listeye beni de yaz! Beni de 155’inci kişi olarak ekleyin o listeye…Çünkü sizin bu antidemokratik zihniyetinizle ölünceye kadar mücadele edeceğim… Yazın: 155, Varol Ersoy! Hodri meydan! Küstah Despina’dan Türk sosyetesine şok yanıt İzmir'in Çeşme ilçesinde Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi tarafından düzenlenen eğitim yararına konser, Yunan sanatçı Despina Vandi'nin talebi nedeniyle krize sahne oldu. Medyaradar yazarı Varol Ersoy, Atatürk posteri ve Türk bayrağından rahatsız olarak sahneye çıkmayan Despina Vandi olayını kaleme aldı. Tik Tok’çu Sarıgül’e saldırının nedenleri! CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün koruması olan bir erkekle cinsel ilişki yaşadığını iddia eden görüntüler sosyal medyadan servis edildi. Medyaradar'ın usta yazarı Varol Ersoy, Sarıgül'e yapılan bu saldırının sebeplerini ve videoyu dolaşıma kimin soktuğunu analiz etti.