KESKİN KALEM

keskinkalem@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Demirören Medya'da zam krizi büyüyor! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.
Demirören Medya'da gazetenin adı yok! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Hande Fırat krizinde madalyonun diğer yüzü! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.
Mehmet Akif Ersoy nasıl Habertürk GYY'si oldu? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. DHA'nın başına AA'dan kim geçiyor? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. DHA’daki depremin arka planı: Korkut'u kim yedi? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Halk TV'de Portakal depreminin artçıları sürüyor Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Portakal'ın maaşı Sözcü'yü nasıl karıştırdı? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Portakal Sözcü TV ile kaç milyona yeniden anlaştı? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Demirören Ailesi'ni kim böldü? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. İmamoğlu'nun hanut Roma gezisinden kulisler! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Cumhuriyet Gecesi'nde Aydın Doğan'dan ne istendi? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Ekol TV ölü mü doğdu? Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. İktidarın sorunlu elit gazetecileri! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı. Keskin Kalem'den seçim sonrası medya falı! Medyaradar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem yine medya dünyasında ses getirecek bir yazıya imza attı.