EKRAN KEDİSİ

editor@medyaradar.com
TÜM YAZILARI
Sözcü'deki poker oyunu ve karşılıklı restleşme! MedyaRadar yazarı ‘Ekran Kedisi’ Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz’ı ayrılığa götüren süreci ve Yılmaz sonrası SÖZCÜ Gazetesi’nde olası senaryoları kaleme aldı.
Pera Palas'ta Gece Yarısı tam bir zaman kaybı! Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, Netflix'in iddialı fantastik yerli dizisi "Pera Palas'ta Gece Yarısı" dizisinin ikinci sezonunu izleyip yazdı. ‘Sevim koş’ dizi sezonu başladı… Televizyonlar yeni yayın dönemine ufak ufak giriş yapmaya başladı. Yeni formatlar, yeni ekran yüzleri, değişen ekran renkleri ve iddialı yeni dizileriyle arz-ı endam etmeye başladılar.
Dündar çorapları ve Uğur Dündar… İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sözcü TV'de duayen gazeteci Uğur Dündar'ın konuğu oldu. Programda ekranlara gelen bir reklam izleyenleri bir hayli şaşırttı. Babiali’nin çınarı Milliyet nereye koşuyor? Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, yine ses getirecek bir yazıya imza attı. F1 pilotu Fatih Portakal, pit stop nedir bilir mi? Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, yine ses getirecek bir yazıya imza attı. Kanallar yeni yayın dönemine nasıl hazırlanıyor? Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, yine ses getirecek bir yazıya imza attı. Meclis'te yumruklu kavga ve hayatın gerçekleri... Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, yine ses getirecek bir yazıya imza attı. Yetenek Sizsiniz Haber Programı! Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, yine ses getirecek bir yazıya imza attı. Yılın bomba transferi ve astronomik bedeli! Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, yine ses getirecek bir yazıya imza attı. Ünlü sunucu CNN Türk'e geri döndü! Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, yine ses getirecek bir yazıya imza attı. Trump'ı öldürme girişimi ve medyanın sınavı Medyaradar'ın televizyon dünyasını mercek altına alan yazarı Ekran Kedisi, uzun bir aradan sonra köşesine döndü. Ekran Kedisi, Trump'a suikast girişiminde hangi isimlerin başarılı gazetecilik yaptığını ve TRT'nin kamburu olan ekran yüzünü kaleme aldı. Öğle kuşağında neler oluyor? Sizlerle uzun zamandır Türk televizyonlarında öğle kuşaklarını masaya yatırmadığımızı fark ettik. Ana akım kanallarda öğle kuşaklarında ciddi bir rekabet yaşanıyor. Şimdi bir çırpıda kadın kuşağının nabzını sizlerle birlikte tutacağız… Seçim gecesinde en çok Fox'un yıldızı parladı! Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanan yok ama izleyicinin seçim akşamı tercihinde kazanan yine Fox oldu. Ekran performansı spikerleri geride bıraktı! Medyaradar'ın tv dünyasını mercek altına alan usta yazarı Ekran Kedisi, ekran performansıyla parmak ısırtan ünlü akademisyeni kaleme aldı.