Yarışmacı Mehmet şefi çileden çıkarttı! MasterChef'te eleme adayları belli oldu

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümüm yayınladı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada Kırmızı Takım ve Mavi Takım yarışmacıları üçüncü takım dokunulmazlığı için mücadele etti. Yarışmacılardan 7 çeşit 'Balkan Yemeği' istendi. Semih'in hareketlerine Mehmet Şef çok sinirlendi. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde; Yarışmacılardan ilk etapta Begova Çorba, Patatnik, Boşnak Mantısı, Brudet, Pljeskavica & Ajvar, Elbasan Tava ve Kaymaçina istendi. Semih sosunu tattıktan sonra kabı masaya sert bir şekilde uzatarak bırakınca Mehmet Şef çok sinirlendi. Şef hareketi tekrarlaması durumunda kolundan tutup dışarı atacağını söyledi. Dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şu şekilde:

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Erken seçim anketinden çarpıcı sonuçlar!