Vizesiz gidilebilen ülkelerin sayısı yükseldi! İşte Türkiye’den vize istemeyen ülkeler…

Tatil planı yapanlar için sevindiren haber geldi. Türk vatandaşlarının vizesiz gidebileceği ülkeler listesi güncellendi. Artık onlarca ülkeye elinizi kolunuzu sallayarak girebilirsiniz… Yaz tatili planlarını erken yapmak isteyenler için vizesiz gidilebilecek ülkeleri listeledik. İşte Türk vatandaşlarının vizesiz yalnızca pasaportla, kapıda vize uygulaması ve kimlikle gidebileceği ülkeler...

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için kimlikle seyahat edilebilecek ülkeler listesi güncellendi. Son olarak Yunan adalarına seyahat etmek isteyen Türk vatandaşları için 7 günlük vize muafiyeti sağlanacağı duyuruldu. Bu haberin ardından yaz tatili planlarını erken yapmak isteyen Türk vatandaşları vizesiz seyahat edebileceği ülkeleri araştırmaya başladı. Peki vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler hangileri?

İşte Türk vatandaşlarının kapıda vize veya vizesiz gidilebileceği ülkeler…

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Erken seçim anketinden çarpıcı sonuçlar!