VİPMAG YAYIN HAYATINA BAŞLADI!

Yeni bir magazin sitesi okurlarına merhaba dedi.

Öncelikle bizi tanıyan ve tanımayan herkese “merhaba” demek ve yayın hayatına başlayan sitemiz vipmag.com.tr’ı ana hatlarıyla tanıtmak istiyorum. Söze neden vipmag.com.tr’ı kurduk diye başlarsak; kaliteli magazin anlayışımızı bu kez de internet medyasına taşımak istedik diye kısaca cevaplayabiliriz. Kendi kulvarında ilk’lerin öncüsü olan VİP Magazine’de olduğu gibi kaliteyi, güvenilirliği ve ilk’leri burada da sürdürme arzusundayız.Dürüst ve ilkeli yayıncılık anlayışını özümsemiş deneyimli ekibimizle, Türkiye’nin en kaliteli internet medyası olmak yolunda da iddialıyız. Yeni hedefimiz bu.

Söze neden vipmag.com.tr’ı kurduk diye başlarsak; kaliteli magazin anlayışımızı bu kez de internet medyasına taşımak istedik diye kısaca cevaplayabiliriz. Kendi kulvarında ilk’lerin öncüsü olan VİP Magazine’de olduğu gibi kaliteyi, güvenilirliği ve ilk’leri burada da sürdürme arzusundayız. Dürüst ve ilkeli yayıncılık anlayışını özümsemiş deneyimli ekibimizle, Türkiye’nin en kaliteli internet medyası olmak yolunda da iddialıyız. Yeni hedefimiz bu.

vipmag.com.tr’de iş dünyasından cemiyet hayatına, siyasetten medyaya, sanattan teknolojiye ve modadan gurmeye kadar her hafta kendini yenileyen pek çok konu ve konukla sizlere ulaşacağız. Ama trendler ve lükse dair her şey yine vipmag.com.tr’ın olmazsa olmazları arasında önde gelecek.En seçkin davet ve organizasyonları da sıcağı sıcağına tüm ayrıntılarıyla sitemizde görebileceksiniz.Ayrıca bir “ilk” olarak ana sayfa üzerindeki “Bana Özel” bölümünü tıklayarak kendi sayfanızı oluşturabilecek, fotoğrafları, haberleri ve blog yazılarını burada arşivleyebileceksiniz.

vipmag.com.tr’da özel zevkleriniz ve hobilerinizle ilgili çok sayıda haber ve röportaja da ulaşabileceksiniz. Otomobilden yatçılığa, mücevherden saate ve seyahate kadar marka ve lüksü çağrıştıran haberlere bir tık’la ulaşacaksınız.

Ancak ve ancak, çıktığımız bu yeni yolda bizi başarıya taşıyacak en önemli etken ise tabii ki siz değerli okuyucularımızın fikirleri, uyarıları ve takdirleri olacak.

Sevgi ve saygılarımla,

Elçin Can/Genel Yayın Yönetmeni