VATAN YAZARI CAN ATAKLI,STAR TV YÖNETİMİNE AÇIK MEKTUP YAZDI!..YAYINDAN KALDIRILAN HANGİ DİZİ ATAKLI'YI SIKINTIYA SOKTU?..ATAKLI,STAR TV'DEN NE RİCA ETTİ?..

Son 10 gündür e-mail kutuma müthiş bir bombardıman yapılıyor. Bilmiyorum başka yazar ve gazetecilerin e-mail kutularına gönderiliyor mu bu mesajlar ama, bu beni artık çok sıkıntıya sokmaya başladı.

Star TV yönetimine açık mektup

Değerli Star TV yöneticileri; Televizyon dizilerini düzenli olarak izleme olanağı bulamıyorum. Zaman zaman izlediğim bazı dizileri de araya haftalar girdiği için karman çorman ediyorum kafamda.

Kanalınızda bir süre gösterilmiş sonra da yayından kaldırılmış "Benden Baba Olmaz" isimli bir dizi varmış. Üzgünüm ama ben ne yazık ki hiç denk gelip göremedim.

Ama bu dizi günlerdir beni de çok meşgul etmeye başladı. Çünkü meğer bu dizinin çok "ateşli fanatikleri" oluşmuş. Ve bu ateşli fanatikler dizinin yayından kalkmasına fena halde öfkelenmişler. Aralarında büyük bir grup kurmuşlar, internet üzerinden de sürekli yayın yapıyorlar.

Benimle ilgisine gelince. Son 10 gündür e-mail kutuma müthiş bir bombardıman yapılıyor. Bilmiyorum başka yazar ve gazetecilerin e-mail kutularına gönderiliyor mu bu mesajlar ama, bu beni artık çok sıkıntıya sokmaya başladı.

Çünkü her gün zaten yüzlerce mesaj alıyorum. Bunları açıp okumak, notlar almak, cevaplar yazmak çok zamanımı alıyor.

Üstüne şimdi bir de "Benden Baba Olmaz dizisi kaldırılamaz" mesajları eklendi. Bir iki olsa diyeceğim bir şey yok. Ama her gün onlarca mesaj geliyor. Hemen hepsi aynı.

Sizden ricam, bu diziyle ilgili bir açıklama yapın, şu ateşli fanatikleri tatmin edici bir şeyler söyleyin. Bir gazete yazarı olarak diziye müdahale edecek halim ya da sorunu çözecek durumum yok. Ama lütfen siz de bir şeyler yapın da biz de kurtulalım.

Sevgi ve selamlarımla.

Can Ataklı/VATAN