Uygunsuz davranışları çekimleri durdurdu

‘Praks and Recreation’ dizisinin yıldızı Aziz Ansari’nin ilk yönetmenlik denemesi olan ‘Being Mortal’ filminin çekimlerine ara verildi. Çekimlere ara verilmesinin nedeni ise, başrol oyuncusu Bill Murray’a yönelik gelen şikayetler oldu.

Yakında çıkacak olan 'Being Mortal' filminin prodüksiyonu, filmin başrolünü üstlenen Bill Murray'e yönelik bir şikayet nedeniyle durduruldu.

'Parks and Recreation' dizisinin yıldızı Aziz Ansari'nin ilk yönetmenlik denemesi olan film, kurgusal olmayan ve 2015 yılında Emmy adaylığı elde eden bir belgesele de uyarlanan 'Being Mortal: Medicine and What Matters in the End' adlı kitaptan uyarlandı. Ansari, senaryosunu yazdığı ve yapımcılığını da üstlendiği filmde oyunculuk da yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Seth Rogen ve Keke Palmer gibi isimler de bulunuyor. 

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak?