Ünlü müzisyenin sevgilisi şalıyla kendini astı!

Mick Jagger'ın 49 yaşındaki moda tasarımcı sevgilisi New York’taki evinde ölü bulundu.

Rolling Stones’un efsane solist, 70 yaşındaki Mick Jagger’in kız arkadaşı, 49 yaşındaki modacı L’Wren Scott, New York’taki lüks apartman dairesinde şalını kullanıp kendini asarak intihar etti. İkili 2001 yılından beri birlikteydi.
Geçtiğimiz haftaki Londra Moda Haftası’ndaki defilesini de son anda koleksiyonunun yetişmediği gerekçesiyle iptal eden Scott’ın ölümü üzerine bir açıklama yayınlayan Jagger’ın sözcüsü “Tamamen şoktayız ve çok perişanız” ifadelerini kullandı. Scott'ın intiharının ardından Rolling Stones Avustralya turnesinin ilk ayağı olacak, 19 Mart'ta gerçekleşeceği duyurulan Perth konserini iptal etti. Jagger'ın, bu hafta Melbourne Moda Haftası'nda podyuma çıkacak olan model kızı Georgia May Jagger da kötü haber üzerine programını iptal ederek New York'a döndü.

İntihara gerekçe olarak ünlü modacının son zamanlarda işinin çok kötü gittiği ve firmasının çökmek üzere olduğu iddia edildi. Mesleğe manken olarak başlayan Scott’ın müşterileri arasında Michelle Obama, Kate Moss, Sara Jessica Parker, Naomi Cambell, Madonna ve Nicole Kidman da bulunuyordu.