Ünlü gazeteci kızını evlendirdi! Aydın Doğan yalnız bırakmadı…

Gazeteci ve yazar Hasan Cemal'in kızı Defne ile Amerikalı erkek arkadaşı Zach Hodges İstanbul'da evlendi. Hasan Cemal'in eski patronu Aydın Doğan, düğünde Cemal ailesini yalnız bırakmadı.

Gazeteci ve yazar Hasan Cemal’in kızı Defne Cemal, Amerikalı sanatçı Zach Hodges ile nikah masasına oturdu.

AYDIN DOĞAN YALNIZ BIRAKMADI

İstanbul Armada Otel’de yapılan düğüne çok sayıda özel davetli katılırken, katılımcılar arasında Hasan Cemal’in uzun yıllar patronluğunu yapan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da vardı.

HASAN CEMAL VE AYŞE SÖZERİ'NİN KIZI

İttihat ve Terakki Partisi’nin önemli isimlerinden Cemal Paşa’nın torunu olan Hasan Cemal, 1944 yılında İstanbul Kızıltoprak’ta dünyaya geldi ve gazeteciliğe 1969'da Ankara’da haftalık olarak basılan Devrim dergisinde başladı.

Defne Cemal, Hasan Cemal’in ikinci evliliği olan dönemin Hürriyet Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri ile birlikteliğinden 1997 yılında dünyaya geldi.

İSTANBUL'DA İLK SERGİSİNİ AÇTI

1997'de dünyaya gelen 27 yaşındaki genç sanatçı Defne Cemal, New York Üniversitesi BFA Studio Art’ta eğitim aldıktan sonra üretimlerini ve yaşamını İstanbul’da sürdürüyor. Cemal’in ilk kişisel sergisi Nemli Mavi ise geçtiğimiz Ağustos ayında İstanbul’da açılmıştı.