Ünlü fenomene tecavüz suçlaması: Boğazımı sıktı

Cinsiyetçi ve aşırı sağcı görüşleriyle haberlere konu olan sosyal medya fenomeni Andrew Tate'e yönelik tecavüz suçlamaları artıyor.

Sosyal medya fenomeni Andrew Tate, yeni tecavüz suçlamalarıyla karşı karşıya. BBC’ye konuşan iki İngiliz kadın, Tate tarafından tecavüze uğradıklarını anlattı.

Yine BBC Panaroma programına konuşan bir kadın daha, ilk kez kardeş Tate’e tecavüz suçlaması yöneltti. Tristan Tate’in de ağabeyi gibi milyonlarca takipçisi bulunuyor.

37 ve 36 yaşındaki Tate kardeşler şu anda Romanya'da insan kaçakçılığı ve kadınları cinsel olarak istismar etmek için organizasyon kurmakla suçlanıyor. Andrew Tate, Romanya’da tecavüzle de suçlanıyor.

Kardeşler suçlu bulunurlarsa, 10 yıldan fazla hapis cezası alabilirler. Savcılar, halihazırda karşı karşıya olduğu suçlamalara ek olarak, reşit olmayan kişilerle cinsel ilişkiye girmek ve bu kişilere yönelik insan kaçakçılığı yapmak suçlamalarını da yöneltiyor. Her iki kardeş 34 kadını bu şekilde kullanmakla suçlanıyor.

BBC’ye konuşan, Romanya’daki davayla ilgisi olmayan iki İngiliz kadın da Andrew Tate’i tecavüz ve cinsel şiddetle suçladı. İddialar en az 10 yıl öncesine, Tate'in Londra yakınlarındaki Luton'da yaşadığı zamana dayanıyor.

Başka bir İngiliz kadın, Tristan Tate'e karşı yeni bir tecavüz iddiasında bulundu ve bunu yaparken elleriyle boğazını sıktığını da söyledi.

BBC'ye konuşan Anna (gerçek adı değil), Andrew Tate ile Luton’da yaşadığı 2013 yılında birkaç kez randevulaştıklarını, bunlardan birinde Tate’in evine gittiğini anlattı: "Beni öpmeye başladı. Sonra tavana bakarak, 'Sana tecavüz edip etmeme konusunda kendimle çelişki yaşıyorum.” dedi. Birdenbire beni boğazımdan yakaladı, yatağın arkasına çarptı ve çok sert bir şekilde boğazımı sıkmaya başladı.”