ÜNLÜ DİZİLERİN SENARİSTİNDEN ÇOK FARKLI BİR DİZİ! (MEDYARADAR- ÖZEL)

Kurşun Yarası, Aşka Sürgün, Genco, dizilerinin senaristinden yeni bir dizi geliyor. İşte detaylar!

Yeni nesil dizileri internetten izliyor. Bu süreç internet kullanıcısını hedefleyen, nette yayınlanmak üzere üretilen internet dizilerinin önünü açtı.

Uzun yıllar büyük kanallarda yayınlanan Kurşun Yarası, Aşka Sürgün, Genco, Sil Baştan, Erkekler Ağlamaz, Kasaba gibi birçok dizinin senaryo yazarlarından olan Bilal Babaoğlu yeni internet projesi “Gizemli Münasebetler” dizisini izleyicilerin beğenisine sundu.

www.gizemlimunasebetler.com adresinde izleyicileri ile buluşan Gizemli Münasebetler, gizemli kadın Gizem’in bir birinden tuhaf yedi erkekle flörtünü konu edinen bir komedi dizisi.

Gizem otuz beş yaşına girmeden, mutlaka ilk erkeğiyle birlikte olmaya karar vermiştir. İlişki kurmak üzere çevresinden bazı erkekleri salonundaki kanepeye getirmeyi başarmıştır. Ama Gizem zor; erkekler sorunlu karakterler olunca ilişki kendiliğinden komediye döner. Aşk ilişkilerine muzip bir bakış sunan dizinin başrolünü oyuncu Zelal Gündüz üstleniyor. Dizide ayrıca Ahmet Bilgin, Onur Şenol, Barış Akkoyun, Aram Kılavuz, Çağlar Ozan Aksu, Ender Ballıkaya, Fuat Çelik gibi oyuncular rol alıyor. Dizinin senaryo ekibi ise Bilal Babaoğlu, Ezgi Deyiş Görgülü, Didem Ayberkin, Sercan Şıpka ve Bengisu Gencay’dan oluşuyor.

Dizinin yapımcı ve yönetmenliğini üstlenen Bilal Babaoğlu internet dizilerinin çok kısa zamanda hayatımızda büyük bir yer edineceğini, eser-izleyici ilişkisini tamamen değiştirecek yeni bir süreci başlatacağını söylüyor. Babaoğlu ayrıca internet dizilerinin daha kısa olmak zorunda olduklarından senarist, yönetmen ve oyuncuların, özgün eserler ortaya koymak adına yaratıcılıklarını kışkırttığını belirtiyor.

MEDYARADAR- ÖZEL