Ukrayna'ya yaptığı saldırı sonrası dünyanın gözü Rusya'da! İşte sahip olduğu en güçlü silahlar

Rus ordusu sahip olduğu silahlarla dünyanın en güçlü orduları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Dünden bu yana Ukrayna'ya gerçekleştirdiği askeri müdahale sonrası Rusya'nın sahip olduğu silahlar merak konusu oldu. Peki Rus ordusunun en güçlü silahleri neler? İşte Rus ordusunun en güvendiği o silahlar!

TOS-1A

T-72 tank şasisi üzerine kurulu çok namlulu roketatar sistemi. Bu sistem hafif zırhlı araçların ve otomobillerin imhası, yapı ve binaların yakılması ve yıkımı için tasarlanmıştır. Sistem, güdümsüz termobarik ve yanıcı roketlerle yoğun saldırı sırasında hedef alanda meydana gelen şarapnel ve şok dalgası sayesinde açık alanda ve tahkimat içinde bulunan düşman askerlerinin yok edilmesinde etkili. İlk kez, 1988—1989'da Afganistan'da kullanıldı.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Didem Soydan'dan RTÜK Başkanı Şahin'e olay yanıt Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı