"TÜRKİYE YILLARCA SİYASİ FAHİŞE BARZANİ'Yİ KUCAĞINA OTURTUP SAKALINI YOLDURDU"!..BU ŞOK SÖZLER HANGİ PARTİ LİDERİNE AİT?..

Barzani´nin PKK liderlerini Türkiye´ye teslim etmemesi durumunda terörist sayılması gerektiğini ifade ederek,"Türkiye yıllarca siyasi fahişe Barzani´yi kucağına oturtup sakalını yoldurdu" diyen parti liderinin sözleri olay yaratacak...

BBP Lideri Yazıcıoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Barzani'nin PKK'yı açıkça himaye ettiğini ve Irak yönetimine bu konuda kesin bir ültimatom verilmesi gerektiğini vurgulayan Yazıcıoğlu, "PKK elebaşlarını Türkiye'ye teslim etmemesi durumunda terörist sayılmalı. Türkiye yıllarca siyasi fahişe Barzani'yi kucağına oturtup sakalını yoldurdu" dedi.

Yazıcıoğlu, Hakkari'deki baskında bazı şüpheli noktalar olduğuna dikkat çekerek, "Son olayda telsiz sistemlerimiz engellenmiştir. PKK bu teknolojiye sahip değildir. Bunu ona kim sağladı? Bu bağlamda karşılıklı güven oluşuncaya kadar ABD'nin Türkiye'deki üsleri kapatılmalıdır" dedi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le görüşmelerinde terörle mücadele konusunda bir rapor sunduklarını kaydeden Yazıcıoğlu, raporda yer alan bazı önerileri şöyle açıkladı:

"-Derhal Habur sınır kapısı kapatılıp, Ovacık sınır kapısı açılarak, Nusaybin, Akçapınar ve Öncüpınar'ın kapasitelerinin arttırılması gerekmektedir.

-Bölgenin jeopolitiğine uygun olarak su şişirme yöntemiyle barajlar kurulmalı ve teröristlerin geçişinin engellenmesi gerekmektedir.

-Irak sınırı fiziki şartları itibariyle güvenliği sağlamaya müsait olmadığından sınırın düzenlenmesi yeniden sağlanığ Irak içinde 35 km'de tampon bölge oluşturulmalıdır.

-Terörle mücadele yasası yeniden düzenlenmeli ve terör mahkemeleri kurulmalıdır. Terör suçları için idam cezası getirilmelidir."