Türkiye taksici cinayetini konuşuyor: Oğuz Erge’nin ölümünde korkunç detaylar!

Taksici Oğuz Erge, yüzünde maske başında kapüşon bulunan Delil Aysal'ı gecenin ayazında üşümesin diye aracına aldı. Aysal ise onu sokak sokak dolaştırdı. Bir süre sonra da ineceğini söyleyip cebinden para çıkarır gibi yaptı. Ancak para değil silah çıkardı. Önünde oturan taksiciye 3 el ateş açtı. Kanlar içinde kalan taksici kurtarılamadı. Erge'nin kulaklık ve cep telefonunu da inerken çalan cani, "Herkese güvenmeyeceksin" deyip kaçtı.

Türkiye'nin kanını donduran olay 31 Ocak gecesi İzmir'de meydana geldi. Yüzünde maske başında kapüşon bulunan Delil Aysal isimli kişi taksici Oğuz Erge'nin aracına bindi. Aysal, taksiciyi farklı noktalarda gezdirdikten sonra inmek istedi. Taksici Oğuz Erge ise olacaklardan habersiz bir şekilde aracını sağa çekti.

Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı!