'Tiyatro Şarkıları' albüm oldu!

10 popüler tiyatro eserinin yer aldığı albümde sanatçıya ünlü tiyatrocular da düetleriyle eşlik etti.

Serap Yağız'ın yeni albümü "Tiyatro Şarkıları" müzik marketlerdeki yerini aldı. Ünlü tiyatrocuların da düetleriyle renk kattığı albümün tanıtım konseri Beşiktaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Daha önce "Suların Uğultusu" ve "Güneş Şarkıları" isimli albümleriyle kendinden söz ettiren Serap Yağız, bu kez "Tiyatro Şarkıları"nı müzikseverlerin beğenisine sundu. 10 popüler tiyatro eserinin yer aldığı albümde sanatçıya ünlü tiyatrocular da düetleriyle eşlik etti.

Yağız, Lüküs Hayat Opereti, Keşanlı Ali Destanı, Azizname ve Zilli Zarife gibi Türk tiyatrosunun ölümsüz eserlerinde yer alan şarkıları, Mogollar grubundan tanıdığımız aranjor-müzisyen Taner Öngür'ün düzenlemeleriyle yeniden canlandırdı. Yağız'a bu çalışmasında ünlü oyuncular Erkan Can, Cem Davran, Derya Alabora, Serkan Keskin, Çağlar Çorumlu, Sema Moritz, Tülay Günal ve Sacit Akel de eşlik etti. Yağız, iki yılı aşkın süredir üzerinde çalıştıkları albümle, bir dönem çok popüler olan tiyatro eserlerini yeniden günyüzüne çıkarmanın mutluluğunu yaşadığını söylüyor.

'Tiyatro Şarkıları' 1 Haziran Pazar günü, Beşiktaş Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek galayla dinleyicilerin karşısına çıkacak. Gecede Yağız'a Erkan Can, Cem Davran, Derya Alabora, Sema Moritz, Serkan Keskin, Çağlar Çorumlu, Tülay Günal ve Sacit Akel de eşlik edecek.