The Simpsons'ın 2024 kehaneti dehşete düşürdü! 2023 yılında hepsi gerçekleşti

Otuz yılı aşkın süredir devam eden The Simpsons (Simpsonlar), 2023 yılında da kehabetleri sayesinde sosyal medyayı bir hayli meşgul etmeyi başarmıştı. Yıllardır devam eden gizemli kehanetlerin çizgi dizisi Simpsonlar, bu yıl bir dizi tüyler ürpertici tahminle yeniden hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı. İşte sosyal medyayı kasıp kavuran 2024 Simpsonlar tahminleri...

Hayranlarının beğenisini toplamayı başaran Springfield sakinleri ve Simpson ailesi daha gerçekleşmeden büyük dünya olaylarını tahmin etmesiyle ünlü. Komplo teorilerinin ve sosyal medyanın ilgisini çeken kehanetleriyle Simpsonlar, 2023 yılında da hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı. Geçmişte The Simpsons'ın yaratıcıları Donald Trump'ın Amerika Başkanı seçileceğini , Lady Gaga'nın Super Bowl'da olacağını ve hatta koronavirüs salgınını öngörmüştü. Bu yıl ise öngörüleri sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? İki yeni dizi başladı, reyting tablosu karıştı! Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak!