Tahminleriyle dehşete düşüren Baba Vanga’nın 2024 ile 2025 kehanetleri! Şok olacaksınız

1942 yılında Dimitar Gushterov ile evlenerek Petriç’e taşındı. Kısa bir süre sonra Vanga’nın eşi Dimitar alkolden dolayı 1962 yılında hayatını kaybetti. Baba Vanga eşi öldükten sonra daha fazla şöhrete kavuşur. Ülkeyi ziyaret eden birçok politikacı ve iş insanıyla görüştürülür.

Birçok siyasinin evinde ziyaret ettiği Vanga, Bulgaristan’ın Başbakanı Todor Zivkov ile kızını Petriç’teki evinde ağırladı. Bu evi ziyaret edenler arasında New York Times yazarı Stephen Kinzer da yer alır. Kinzer o güne ait gözlemlerini şöyle kaleme alır:

 “Vanga ile baş başa vakit geçirebilenlerin çoğuna hüzün hakimdi. Hastalıktan muzdarip aile fertlerinin geleceğini soran da vardı, kaybettiği sevdikleriyle ilgili soru yöneltenler de… İşte onlardan biri; “Yıllar önce buraya geldiğimde Vanga’nın bana söyledikleri doğru çıktı. Annemin hastalığının tedavi edilemez olduğunu söylemişti, haklıydı.  Yeğenimin cinayete kurban gideceğini söyledi, onun cansız bedenini tam da bize tarif ettiği yerde bulduk. Ne söylediyse kesinlikle inandım. Ona tapıyorum. O bir azize.”

Son ankette AK Parti artık ikinci sırada değil! Show TV’nin yeni dizisi Deha reytingde ne yaptı? Metin Arolat'a zor veda: Gözyaşlarını tutamadı! Yeni dizi 'Kör Nokta' reytinglerde ne yaptı? Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Galatasaray'dan Kadıköy çimlerinde şok hareket