Tahliye sonrası Polat ailesinde kriz: Birbirlerini görmezden geldiler

Görgüsüzce yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle inceleme altına alınan ve 10 ay hapis yattıktan sonra serbest bırakılan Dilan Polat, dün eşi Engin Polat için verilen tahliye kararının ardından yine paylaşımlara başladı. Takipçi sayısı 1 günde 300 bin arttı, bazı kişiler Dilan Polat'la selfie çekme yarışına girdi. Öte yandan daha önce yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Dilan Polat, Hazal Erdoğan ve görümce Kübra Uzun dün hiç bir araya gelmedi.

4 KASIM'DA TUTUKLANDILAR  

Kısa sürede çok sayıda güzellik salonunun sahibi olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat, lüks yaşamlarını görgüsüzce paylaşınca servetlerinin kaynağı inceleme altına alındı. Kara para akladıkları, yasa dışı bahis çetesi kurdukları ve vergi kaçırdıkları iddiası ile 4 Kasım 2023'te tutuklandılar. Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ile Can Doğu, Engin Polat'ın babası Sezgin Polat, kardeşi Alper Kürşad Polat, avukatı Ahmet Gün de hapse atıldı.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi!