Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre'ye benzeri görülmemiş ceza

Survivor'da son düelloda adaya veda eden yarışmacı Hakan Hatipoğlu olmuştu. İlk dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Oyun alanında sinirler gerildi, Yunus Emre ile Ogeday Girişken yumruk yumruğa kavga etti. Yarışmacıların ve yapım ekibinin müdahale etmesiyle ikili çok zor zapt edilerek, oyun alanından uzaklaştırıldı.Konseyde Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin cezasını açıkladı. İlk eleme adayı belli oldu.

Yasin Obuz düello sonrası yaşadığı sakatlığı dile getirdi. Yasin, "Hakan için konuşmak gerekirse adada iyi bir arkadaştı. Oyunda da baya takıma destek veriyordu her zaman. Bizim takımdan birisinin elenmesi gerekiyordu. Ya o ya da ben elenecektim. Hakan elendi. Benim adıma düelloda sakinliğimi iyi korudum ve bu defa atış kombinasyonu iyi yakaladım. Ben burada kaldım. Düello gerçekten çok farklı bir atmosfermiş. Düellodan çıktım ama maalesef ayağımı düelloda bıraktım. Arka adelemden çok kötü sakatlandım. Umarım çok kötü değildir. Zaten hafta boyunca hep sakat ayakla oynamıştım. Çünkü düello da oynamak zorundaydım. Kendime düellodan korktuğu için sakatım ve oynamıyor dedirtemezdim kendime. O yüzden sakat sakat oynaması seçtim. Bugün oynayamacağım çünkü emara gideceğim." dedi.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? ROK ile Nagehan Alçı arasında sular durulmuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi! Erken seçim anketinden çarpıcı sonuçlar!