Survivor All Star'da ödül oyununda fark geldi! 'Merve'ye çok dikkat et demişti'

Survivor All Star'da konsey sonrası yaşanan gerginlikler devam ediyor. Aleyna Kalaycıoğlu dördüncü eleme adayı olmasından ve bazı arkadaşlarının onun adını yazmasından duyduğu rahatsızlığı ifade etti. Ödül oyununda fark geldi. İşte detaylar...

Survivor All Star'da konsey sonrası 4. eleme adayı olan Aleyna Kalaycıoğlu, bazı arkadaşlarının onun adını yazmasına şaşırdığını ve ihanete uğradığını ifade etti. Kalaycıoğlu, "Buraya gelmeden çok sevdiğim birlikte yol yürüdüğüm menejerim bana demişti ki herkesi geç Merve'ye çok dikkat et demişti." dedi. Pınar Saka, konseyde Nagihan ve Nefise'nin isimlerinin çıkmasına şaşırmadıklarını ifade etti. Aysu Keskin kendini düelloya hazırladığını söyledi. Ödül oyununda fark geldi. Heyecan dolu yarışmadan öne çıkanlar şı şekilde:

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evlendi!