Şulemsi'den mal varlığıyla ilgili dudak uçuklatan iddiaya cevap

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından güzellik merkezi sahibi ve fenomen Şulemsi de 16 villa, 28 daire, 1 helikopter, 173 iş yeri ve 1 yatı olduğu iddiasıyla gündem oldu. Gösterişli hayatı ve yayınladığı videolarla bilinen fenomen, mal varlığına dair dolaşan iddialara cevap verdi.

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla gündeme gelen Engin ve Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından lüks yaşamlarıyla dikkat çeken fenomenler de gündeme geldi. Güzellik merkezi sahibi olan ve aynı zamanda Dilan Polat'la yakınlığıyla bilenen fenomen Şulemsi'nin paylaşımları ve iddia edilen mal varlığı dikkat çekti. Onlarca villası, evi, iş yeri ve 1 helikopter ile yatı olduğu ileri sürülen fenomen, avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada iddiaların hepsini yalanladı.

Köylülerin ‘suskunluk yeminine’ dair olay iddia! Narin için kan donduran bir rapor daha Son seçim anketinin sonuçları çok konuşulacak! Serkan Keskin ve Meriç Aral dünyaevine girdi! Hangi oyuncu, ne kadar kazanacak? Acun ve Çağla balayı yerine bakın nereye gitti!