STAR – 24 GRUBU'NDAN ULUSLARARASI ORTAKLIK!

Dünya çapında tüm futbolseverlerin, oyuncuların, taraftarların ve genç yeteneklerin uğrak yeri olan futbol sosyal ağı klikFC, Star – 24 grubuyla ortak olup Türkçe sitesini yayına soktu.

Dünya çapında şuan 17 farklı ülke ve farklı dil seçenekleriyle yayın yapan klikFC, bulunduğu ülkelerin en prestijli medya kuruluşlarıyla ortak olup, o ülkede yayına başlıyor. Tüm dünya ülkeleriyle eş zamanlı olarak yayına giren klikFC Türkiye (www.klikfc.com.tr) özellikleri, fonksiyonelliği ile göz dolduruyor.

STAR - 24 GRUBU İLE İŞBİRLİĞİ

“klikFC” ile ortaklık anlaşması imzalayan Star ve 24 grubunun Operasyon Grup Başkanı Nurullah Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “klikFC ileride Dünya Futbolu’nun internetteki merkezi olacak. klikFC sadece bir futbol paylaşım sitesi değil aynı zamanda dünya çapında büyük bir ortaklık. Hedefi 47 ülke olan bu ortaklıkta, Türkiye ilk üçten biri oldu. klikFC bir yönüyle de Türk Futbolu’nun Dünya’ya açılan penceresi olacaktır” dedi.

TARAFTARLAR, FUTBOLCULAR, GÖZLEMCİLER BU SİTEDE

klikFC futbol paylaşım sitesi, taraftarların, futbolcuların, futbolcu adaylarının, ulusal ve uluslar arası futbol gözlemcilerinin, menajerlerin buluştuğu devasa bir futbol paylaşım ağı. Site sunduğu özellikler ve kullanıcı hizmetleri açısından da dünyada tek.

Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinin tüm özelliklerine sahip olan site, bunun yanı beraberinde dünyadaki tüm takımlarında web sitelerini oluşturmuş durumda ayrıca futbolcu adayları içinde çok önemli bir nokta olacak.

GENÇ YETENEKLERİ DESTEKLEYEN SİTE

“Futbol için buradayız. Genç yetenekleri destekliyoruz” sloganıyla yola çıkan klikFC Türkiye, genç futbolcu adaylarının kendilerini tanıtabilmeleri için birçok olanak sunuyor. Hem yazılı hem de görsel olarak genç yeteneklerin kendilerini tanıtabilecekleri bir alan oluşturan site. Futbolcu adaylarının videolarını tüm dünyaya izletmekle kalmıyor aynı zamanda FIFA belgeli oyuncu temsilcilerine, kulüplerin yetenek avcılarına, spor yorumcularına da bu videoları izletiyor.

GÖZLEMCİ OLARAK PELE’DE KATILACAK

Yayın hayatının ilerleyen aylarında genç yetenekleri keşfetmesi ve onlar hakkında kanaatlerini belirtmesi için dünya çapında birçok gözlemciyi de siteye getirecek olan klikFC yöneticileri ilerleyen aylarda Pele ve daha başka ünlü futbol otoritelerinin siteye geleceklerini söyledi.

DÜNYA LİGLERİ TEK SAYFADA

klikFC.com.tr’nin önemli özelliklerinden biri de Dünyadaki tüm ligler hakkında anlık bilgi sunması. Gelişmiş alt yapısı ve uluslar arası kontakları sayesinde tüm yerel ligleri ve dünya liglerini tek sayfa altında birleştiren klikFC, canlı maç sonuçlarını, fikstürleri, puan durumlarını, oyuncu bilgilerini, teknik direktörler ve transfer dosyalarını 10 saniyede bir güncellenme özelliği sayesinde tüm dünyaya ulaştırıyor. Ayrıca üstün özellikli grafik ara yüzü ile size en doğru bilgileri vermede tüm rakiplerinin birkaç adım önüne geçiyor.

FUTBOLUN MAGAZİNİ DE BURADA

klikFC’nin çekici özelliklerinden biri de Dünya’da ve Türkiye’de futbola dair konuşulan tüm fısıltı haberlerini, dedikoduları, futbolcuların yaşamlarından ayrıntıları okuyucuya sunması.

TURKCELL SÜPER LİG VE BANKASYA 1. LİGİ SONUÇLARI CANLI OLARAK VERİLECEK

Sayfada dünyadaki tüm liglerle beraber Türkiye’deki profesyonel liglerin de sayfaları var. Türkiye’deki tüm oyuncuların, teknik direktörlerin ve takımların bilgilerinin kaliteli bir grafik ara yüzü ile sunulduğunu belirten klikFC Türkiye Bölge Yöneticisi Emrah Atila, ayrıca ilerleyen aylarda ülkedeki diğer profesyonel ligleri ve amatör ligleri de sayfaya dâhil edeceklerini belirtti.

Sayfanın diğer önemli bir özelliği ise maç sonuçlarını canlı bir şekilde, 10 saniyede bir güncelleyerek vermesi. Maç tutkunlarının, sitenin bu özelliği sayesinde klikFC sayfasından ayrılamayacağı düşünülüyor.

STAR – 24 GRUBU VE THE GUARDİAN KLİKFC’YE ORTAK OLDU

İngiliz medya devi The Guardian’ın da ortak olduğu şirkette diğer ortaklar da şöyle:

İngiltere - The Guardian

Polonya - Agora Group

Bulgaristan - M3 Communications

Yunanistan - SportDay ve Kathimerini Group

Güney Kıbrıs - SPP Media ve Kathimerini Cyprus Group (Yunanistan’daki grupla isim benzerliği olup farklı şirketler)

Arnavutluk - Digital Company

Hindistan - Deccan Group

Güney Afrika - Mail ve Guardian

Hırvatistan - EPH group

Macaristan- Ringier Group

Slovenya - Vecer Group

Ayrıca şirketin Uluslararası Proje Yöneticisi olan Vasileios Sigalas’tan alınan bilgiye göre, bazı ülkelerle Dünya Kupası sürecinde anlaşma imzalanacak. O ülkelerin adlarıysa şöyle: İsviçre, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Sırbistan, Danimarka, İtalya, İspanya, Paraguay, Arjantin, Singapur.