SPECTRUM MEDYA'YA YENİ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI!

Süper FM, Metro FM, Joy FM ve JoyTürk'ü bünyesinde bulunduran Spectrum Medya'da, Reklam Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine kim getirildi?

Spectrum Medya’da, Reklam Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Banu Karadayı, görevinden ayrıldı. Banu Karadayı’nın ardından göreve başlayan Bilhan Bilge, Süper FM, Metro FM, Joy FM ve JoyTürk’ü bünyesinde bulunduran Spectrum Medya’da, Reklam Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini üstlenecek.
İnternet ve televizyon mecrasında sahip olduğu reklam satış ve pazarlama deneyimiyle Spectrum Medya’da yeni başarılara imza atmaya hazırlanan Bilge, İstanbul Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliği’nden mezun oldu. Daha sonra Yeditepe Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamladı.
Kariyerine Finansbank’ta başlayan Bilge, reklam satış kariyerine daha sonra Doğan Online ve Superonline’da devam etti. Bilhan Bilge, 2004 – 2009 arasında Zedpaş Medya Pazarlama A.Ş.’de Satış Direktörü, Temmuz 2009 - Ağustos 2010 tarihleri arasında Sahibinden.co m’da Reklam Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yaptı.