Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Çıkan sonuçlar dikkat çekti…

MetroPOLL Araştırma Şirketi, Türkiye genelinde yaptığı anketle siyasi ve toplumsal konularda halkın nabzını yokladı. Vatandaşlara, milletvekili seçim tercihleri, Türkiye'nin gidişatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sonraki seçimi kazanma olasılığı ve kadınların güvenliği gibi soruların yer aldığı anketten çarpıcı sonuçlar çıktı.

Son günlerde siyasetin gündemi oldukça yoğunken, MetroPOLL Araştırma Şirketi Türkiye genelinde farklı kategorilerde önemli bir kamuoyu yoklaması gerçekleştirdi.

Ankette, "Bu pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi partiye oy verirsiniz?", "Türkiye iyiye mi gidiyor yoksa kötüye mi?", "Cumhurbaşkanı Erdoğan bir sonraki seçimi kazanır mı?" ve "Türkiye'de kadınlar güvende mi?" gibi sorularla vatandaşların siyasi ve toplumsal görüşleri alındı.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Son ankette Erdoğan, İmamoğlu ve Yavaş detayı! Wanda Nara, takipçisine üstsüz pozla cevap verdi! Genç futbolcu, Almanya'dan escort çağırdı