Siyah-Beyazlılar Samsun'dan 3 puanla döndü

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Samsunspor ile kozlarını paylaştı. Yeni transferlerinin ilk yarıda attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan siyah-beyazlılar, sezona 3 puanla başladı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in ilk hafta maçında Samsunspor'a konuk oldu. Siyah-beyazlılar, rakibi yeni transferlerinin golleriyle 2-0 mağlup ederek sezonu 3 puanla açtı.

SAMSUNSPOR OFSAYTA TAKILDI
Karşılaşmanın ev sahibi Samsunspor, 15 dakikada Savunma arkasına hareketlenen Marius Mouandilmadji ile golü buldu. Ancak bu gol, ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmadı.

RAFA SILVA PERDEYİ AÇTI
31. dakikada kendi yarı sahasından çok hızlı çıkan Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy, sol ayağıyla harika bir uzun pasla Rafa Silva'yı kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Hızla ilerleyen Silva kalecinin yanından topu ağlara yollamayı başardı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında 1 gol ve asist yapan Portekizli yıldız, siyah-beyazlılardaki ilk lig maçını da boş geçmedi ve siyah-beyazlıların yeni sezondaki ilk golünü attı.

5 DAKİKA SONRA FARK 2'YE ÇIKTI
Beşiktaş, bu golde 5 dakikada sonra farkı 2'ye çıkardı. 36. dakikada pasla kullanılan kornerin devamında Arthur Masuaku'nun sol kanattan ortası Gabriel Paulista ile buluştu. Paulista'nın yere sektirerek vurduğu kafa şutunda Okan Koçuk'un müdahalesi golü önleyemedi ve skor 2-0 oldu. Bu gol ilk yarının skorunu da belirledi.