SİLVİA'NIN TAKVİMİ PİRELLİ'Yİ SOLLADI!..

Slovak manken 21 yaşındaki Silvia Horvathova'nın 50 bin adet basılan takvimi, "Pirelli Calenders" takvimine rakip oldu.Silvia'nın 50 bin adet basılan takvimine sahip olanlardan 10'u Türk.

Slovak manken ve Roberto Cavelli'nin en seksi yüzü olan 21 yaşındaki Silvia Horvathova'nın 50 bin adet basılan takvimi, 1964 yılından bu yana her yıl sınırlı sayıda basılan, piyasada satılmayan ve dünyada her yıl 40 bin "Ayrıcalıklı" insana hediye edilen klasikleşmiş "Pirelli Calenders" takvimine rakip oldu.

Baştan sona her sayfasında Silvia Horvathova'nın, renkli fotoğraflarının bulunduğu ve Roberto Cavilli için hazırlanan, Dünya'nın en ünlü fotoğrafçılarından biri olarak anılan Martin Machaj'ın çektiği müthiş fotoğraflarıyla süslü takvim, 50 bin adet basılmasına rağmen yetmedi. Silvia Horvathova, Roberto Cavelli görüştüklerini ve ortak bir karar alarak büyük talep olmasına rağmen yeniden baskı yapmayı düşünmediklerini söyledi.

Çekilen 11 bin fotoğraf arasından seçilen ve çekimleri 3 ay süren, takvimden Türkiye'ye sadece 10 adet getiren Silvia Horvathova, "Daha çok getirmek isterdim. Ancak, bende 15 tane kalmıştı. Bunlardan ancak 10 tanesini seçkin 10 şanslı ve ayrıcalıklı insan vermek için getirdim ve bunları İstanbul'daki ajansım S Management'e teslim ettim. O şanslıları İstanbul'daki ajansım belirleyecek"