Sıfır araç alacaklara çok kritik uyarı! Vergi Usul Kanunu'nda yeni dönem

Gelir İdaresi Başkanlığı, Vergi Usul Kanunu'na önemli yenilikler getirdi. 2025'ten itibaren sıfır araç alanlar, elektronik tebligat sistemine dahil edilecek. Ayrıca, yeni nesil ödeme kaydedici cihazlarla ilgili düzenlemeler netleşti ve entegrasyon şartları belirlendi. Dijital Vergi Dairesi'nin kapsamı genişletilerek mali müşavirlere mükellefler adına işlem yapma yetkisi verildi. Bu düzenlemelerle hem bürokrasi azalacak hem de kayıt dışı ekonomiyle mücadele güçlenecek.

Bakanlığın Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan Vergi Usul Kanunu genel tebliğleri, Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğlerle mükelleflerin uyum maliyetleri ile bildirim yükümlülüklerini azaltan, bürokratik süreçleri ortadan kaldıran ve kayıt dışı ekonomi ile mücadeleyi destekleyen bir dizi uygulamaya ilişkin düzenleme yapıldı.

Kadir Ezildi'nin nişanlısını türbansız paylaştılar Gamze Türkmen o görüntüler için harekete geçti Başı açık görüntülerin sırrı ortaya çıktı! Wanda Nara, takipçisine üstsüz pozla cevap verdi! Dizi setinde korkunç olay! Reytinglerde zirvedeki yapım belli oldu!