Show Haber künyesinde iki değişiklik! Kim hangi göreve getirildi?

Show Haber’de iki üst düzey atama yapıldı. 2014 yılından bu yana Show Haber’de muhabir olarak görev alan isim İstanbul İstihbarat Müdürü olurken Yurt Haberler Editörü isim ise Yurt Haberler Müdürü olarak atandı.

Show Haber’den üst düzey iki atama haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre 2014 yılında muhabir olarak Show Haber’de göreve başlayan Uğur Alaattinoğlu, Mart ayında İstanbul İstihbarat Müdürlüğü görevinden ayrılan kardeşi Serhat Alaattinoğlu’nun yerine getirildi.

“BENİ BU GÖREVE LAYIK GÖREN HERKESE TEŞEKKÜRLER…”

Atamasını sosyal medya hesabından duyuran Uğur Alaattinoğlu, “2014’te muhabir olarak başladığım Show Haber'de yeni görevime, İstanbul İstihbarat Müdürü olarak devam edeceğim. Ama beni ben yapan sahada da olacağım. Beni bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İkinci atama haberi ise Yurt Haberler servisinden geldi. Yurt Haberler Editörü Ebru Cengiz Bulut, Yurt Haberler Müdürü olarak atandı.

UĞUR ALAATTİNOĞLU KİMDİR?

Gazi Üniversitesi, Radyo – Televizyon – Sinema Bölümü’nde okudu. Birinci sınıftan itibaren Doğan Haber Ajansı şimdiki adı Demirören Haber Ajansı'nda çalışmaya başladı. 2012'den sonra ise TGRT Haber'de muhabir olarak mesleğe devam etti.

2014 yılından itibaren Show Ana Haber'de muhabirlik yapan Uğur Alaattinoğlu, kariyerine Show Ana Haber İstanbul İstihbarat Müdürü olarak devam edecek.