Serhat Ulueren Giovanni van Bronckhorst sözleri için özür diledi!

Lider Haber TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst hakkında söylediği ‘vasıfsız’ ve ‘beş para etmez’ sözlerinden dolayı canlı yayında Beşiktaş camiasından özür diledi. Yorumcu Adnan Aybaba ise Ulueren’i sergilediği tavırdan dolayı tebrik etti.

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst için söylediği sözlerden dolayı “Bana yakışmamış” diyerek özür dileyen Ulueren, canlı yayında şunları söyledi:

Beşiktaşlı arkadaşlarım, dostlarım ve başta Başkan Hasan Arat bey, yönetim kurulu üyeleri bana tabii çok kırılanlar tepki gösterenler olmuş. Şimdi yüzleşme zamanı olduğunda kendimle yüzleşmek zorundayım. ‘Vasıfsız’, ‘Beş para etmez’ kelimeleri gerçekten ağır olmuş. Söylememem gereken bu iki kelime bana yakışmamış. Ama tabii ki van Bronckhorst’un tarzını beğenmeyen bir yorumcuyum. Ben başarılı olacağını tabii ki düşünmüyorum. Ama bu iki kelimeyi etmesem çok daha şık olurmuş. Yine de Beşiktaşlıları üzdüysem bu iki kelimeden dolayı tabii ki ben her zaman camialardan büyüklerimden özür dilemesini bilirim. Bu iki kelime bana yakışmamış o yüzden özür diliyorum.”