SERDAR TURGUT'UN TAMAMAN DELİRDİĞİNİ GÖSTEREN ŞEYLER 'TOP 10' LİSTESİNDE NELER VAR?..

Serdar Turgut tamamen delirdiğini gösteren şeylerin 'Top 10' listesini yaptı...



Tamamen delirdiğimi gösteren şeyler 'Top 10' listesi...


Artık rüyalarımı Can Dündar tarafından seslendirilmiş şekilde görüyorum.

Örgü örmeye başlamayı ciddi bir biçimde düşünüyorum.

Evlenmek isteyenleri birbiriyle buluşturan televizyon programında yarışmacı olabilmek için defalarca müracaat ettim ve reddedildiğimde de çok üzüldüm.

Geçenlerde barda Angelina Jolie'ye benzeyen bir kadın bana 'Evime gidelim mi' dedi. Ben de 'İlk önce biraz sohbet edelim. Bakalım aramızda elektrik oluşacak mı, sonra düşünürüz bu teklif üzerine' cevabını verdim.

Rana'ya bir gün içinde üç kez 'Hayır' dedim

Geleneksel kokteyl içme saatimde limonlu çay içebileceğimi düşünmeye başladım. 'Bu olur mu?' diye soranlara 'Eee ne var yani, martininin de çayın da içinde limon var ya...' diyorum. Buna gerçekten inandılar. Sanki böyle bir abukluk gerçekten olabilirmiş gibi...

Bazı diyaloglarımda genç insanların konuştuğu gibi konuşmaya başladım. Örneğin, 'geliyoooo, yapıyoooo, hoşçıkalın' türünden sesler de çıkarabiliyorum. Bu durum ben önceden hiç prova yapmadan, kalp krizi gibi aniden oluştu.

Marcel Proust'un 'Kayıp Zamanın İzinde' adlı eserini sondan başa doğru okumak için inanılmaz bir arzu duymaya başladım.

Oğluma 'Teneffüs zili çaldığında sakın ha kazağını giymeden bahçeye fırlama ve dondurma yeme' türünden nasihatta bulundum. Bunun yerine getirileceğine gerçekten inandım.

Kangal köpeğinin önüne yanlışlıkla atılan kemiğin geri alınabileceğini düşündüm ve bunu düşünmekle de kalmadım, geri almayı fiilen yapmaya da giriştim.

Şimdi hem deliyim hem de sağ kolum kalıcı bir şekilde sakat kaldı. İşi daha da enteresan yapan nokta, sol kolumun da zaten sakat durumda olması.

Bu durumu dert etmediğim gibi bunu absürd derecede komik bile bulabiliyorum.


Serdar Turgut/Akşam


changeTarget(document.getElementById("news_content"))