SERDAR ORTAÇ'TAN GEZİ ELEŞTİRİLERE CEVAP! 'BAŞIM ÇOK AĞRIDI'

Serdar Ortaç, Gezi Parkı'ndaki olaylara rağmen konserlerini iptal etmemesi eleştirilerine yanıt verdi

Vatan’da yer alan habere göre; Serdar Ortaç, Gezi Parkı’ndaki olaylara rağmen konserlerini iptal etmemesi eleştirilerine "Dün babamın ölüm yıldönümüydü. O mezardayken ben şarkı söyledim. Artık apolitik olacağım" dedi.

Popçu Serdar Ortaç, Bebek Chilai’dan çıkarken görüntülendi. Gezi Parkı’nda yaşanan olaylara rağmen konserini iptal etmeyen Ortaç, eleştirilere "İptal edersem 150 bin dolarlık tazminatın var, iptal etmezsen bu sefer apolitik oluyorsun’ diyerek kendini savundu.

Geçtiğimiz gün babası Mehmet Ortaç’ın ölüm yıldönümü olduğunu dile getiren Ortaç "Mesela dün benim babamın ölüm yıldönümüydü. Babam mezardayken ben şarkı söyledim. Mezardan çıkıp ’Ne hayırsız adamsın be, ben öldüm burada yatıyorum. Sen orada şarkı söylüyorsun’ mu diyecek? O zaman ben babama da mahcubum" dedi. Ortaç sözlerini "Aklım ve mantığım apolitik ol, hiçbir şeye karışma, taraf olma kendi hayatında sorumluluklarını devam ettir dedi. Eskiden bu işlere çok karışırdım ve başım çok ağrıdı. Artık beste yapmak, şarkı yazmak istiyorum ve apolitik olmak istiyorum" diyerek noktaladı.