Serdar Ortaç'ın sevgilisi Chloe : “Hayallerimin erkeği ile evleniyorum”

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın evlenme teklifi ettiği Chloe loughnan, evlilik teklifi sırasında yaşadığı duygusal anları anlattı.

Ünlü Pop Starımız Serdar Ortaç ve Chloe loughnan’ın yakın zaman sonra gerçekleşecek düğünleri kuşkusuz medyanın da son dönemlerde en çok konuşulan düğünleri arasında olmaya aday.
İrlandalı model Chloe Loughnan’la düğün öncesi Audrey Hepburn temalı bir çekim gerçekleştiren Aysha Dergi’de ayrıca Audre Hepburn’un doğum gününü de kutlandı.

Chloe , çok sıcak bir ortamda gerçekleşen çekimler sonrası Mürvet Uç'a’ samimi açıklamalarda bulundu. Evlilik öncesi çok stresli ama bir o kadar da güzel günler yaşadığını belirten Chloe düğün heyecanını son günlerde daha fazla yaşadığını da belirtti.

Röportajda “hayallerimin erkeği ile evleniyor olmaktan dolayı çok mutluyum diyen chloe ayrıca Serdar Ortaç’ın evlilik teklifinden sonra mutluluktan saatlerce ağladığını da itiraf etti.

Çekimlerde de duygulandı

Audrey Hepburn hayranı olduğunu dile getiren Chloe ünlü moda ikonu içinde şunları söyledi;
“Audrey Hepburn sadece bir stil ikonu değildi. Ben asıl onun hayata bakışına aşığım. Audrey Hepburn’un çok sevdiğim bir sözü vardır; ‘Güzel gözler için başkalarındaki iyiliğe bakın; güzel dudaklar için, sadece iyi sözler sarf edin, dik durmak için, yalnız olmadığınızın bilinciyle yürüyün.’Böylesi büyüleyici bir kadından esinlenilmiş bir moda çekiminde bulunmak benim için ilham vericiydi.”