SEN AMERİKALILARA MI ÇALIŞIYORSUN? ULUSALCI PAŞA NAGEHAN ALÇI'YI TOPA TUTTU!

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Med Cezir programında gergin anlar yaşandı.

Programa konuk olan Ulusalcı Paşa Nejat Esen canlı yayında, Nagehan Alçı ’yı “Amerikan ajanı” olmakla suçladı. Program boyunca Nagehan Alçı ’ya ağır ithamlarda bulunan Nejat Eslen canlı yayında gerildikçe gerildi.

RAMİZ PAŞA HAKLIYMIŞ MEĞER…
Nagehan Alçı ’nın Amerika tarafından gönderilmiş bir gazeteci olduğunu öne süren Nejat Eslen, Nagehan Alçı’nın Ramiz Paşa ’yla programda yaşadığı polemikleri hatırlatarak “Ramiz paşa bir şeyler fırlattı ya haklıymış. Nagehan sen daha gençsin gerçekleri öğrenmeye çalış. Kendini kullandırma, para çok önemli değil bu hayatta. Gerçeklerin peşinden git.” Dedi.

“SATILIK” İMASI
“Ben senin baban yaşındayım” diyen Nejat Eslen “Ben senin fonksiyonunu biliyorum. Kaybettiğin erdemini parayla satın alamazsın bir daha. Bu söylediklerini Amerikalılar mı söyletiyor? Sen Amerikalılara mı çalışıyorsun. Kanaat liderliği mi yapıyorsun” diyerek canlı yayında Nagehan Alçı ’ya etmedik hakaret bırakmadı.

SİNİRLENDİ… “SINIRI AŞMA” DİYE UYARDI
Canlı yayında Nagehan Alçı ’nın söyledikleri karşısında cevap veremeyen Ulusalcı paşa, Alçı ’yı “Sınırı aşmayalım” şeklinde uyarmayı da ihmal etmedi.

İşte canlı yayında Ulusalcı emekli paşanın canlı yayında o şok sözleri:

AMERİKAN GÖREVLİSİ MİSİN?
Sen dezenformasyon yapıyorsun. Niye Amerika ’yı koruyorsun. Görevli misin nesin? Niye Amerika ’ya sahip çıkıyorsun? Amerika Türkiye ’deki ortaklarıyla darbe yaptı. Sizleri televizyonlara saldılar konuşturdular. Kimlerine bavul taşıttırdılar, kimlerine televizyonda dezenformasyon yaptırdılar. İnsaf, biraz vicdanlı olun!